Informatie

Ondernemers krijgen te maken met allerlei vragen op financieel, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch terrein. Een veelomvattend spectrum waarbij de adviseurs van BonsenReuling de ondernemer terzijde staan met veel kennis en ervaring en als waardevol klankbord fungeren. Kennis van zaken alleen is in de ogen van BonsenReuling niet voldoende. Persoonlijke betrokkenheid staat daarom centraal. Want alleen wanneer BonsenReuling haar cliënten door en door kent, kan het gewenste maatwerk geleverd worden.

Steeds meer ondernemers, met name in de grensstreek waarin BonsenReuling gevestigd is, richten zich vanuit Nederland op de Duitse markt of omgekeerd. Beide landen hebben hun eigen wet- en regelgeving, welke een belangrijke rol speelt bij ondernemerschap. Via de Duitsland-desk, waarin specifieke kennis en expertise hierover bijeen is gebracht, kan BonsenReuling ondernemers met ambitie over de grens op een kwalitatief hoogwaardig niveau begeleiden.

Ook op het gebied van corporate finance is BonsenReuling actief. BonsenReuling is hiervoor een samenwerking aangegaan met ROS Managementregie. De expertise van beide organisaties op dit gebied is gebundeld in Taurus Corporate Finance B.V.

Vanuit de vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen en Deventer is BonsenReuling u graag van dienst!

Contact

Dhr. K.A.J. Gerritsen

0545-463626

http://www.bonsenreuling.nl

k.gerritsen@bonsenreuling.nl

Nijverheidsstraat 6
7151 HN Eibergen

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: