Informatie

Ontwerp en vakmanschap
Bowisse ontwerpt en produceert sfeervolle, houten buitenkeukens, exclusieve tuinhuizen, houten terrasoverkappingen, veranda’s en buitenkamers, mooie binnenkeukens, meubelen en bijzondere accessoires. Bowisse brengt telkens nieuwe buitenwoonconcepten die getypeerd kunnen worden als vriendelijk design; natuurlijke, eerlijke materialen en een sobere, stoere vormgeving.

Modern
Bowisse werkt met de modernste machines, waaronder een 5-assig, CNC gestuurd balkenbewerkingcentrum. Hiermee is Bowisse vooruitstrevend in het realiseren van de mooiste ambachtelijke houtconstructies. Wat Bowisse digitaal kan tekenen kan de machine maken, geen hoek of detail is te gek. Alles vanuit een oprechte liefde voor het vak. Bowisse werkt voor u als particulier en ook in opdracht van (tuin-) architecten, bouw- en collega bedrijven.

Sfeervol
In de sfeervolle houtopslagloods aan de Kisvelderweg in Neede staan verschillende voorbeelden opgesteld. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. De loods is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Wilt u een advies op maat of een offerte, maakt u dan even en afspraak.

Contact

Claudia Rusink

0545-261169

www.bowisse.nl

info@bowisse.nl

Kisvelderweg 1
7161 LC Neede

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: