PayRollConsultancy-011

Informatie

DitLoont is in haar relatief korte bestaan uitgegroeid tot een volwassen onderneming. Dit is vooral het gevolg van onze visie op HRM. Een visie die gebaseerd is op het feit dat onze klanten niet gebaat zijn met een leverancier van standaard payroll-services, maar met een pro-actieve partner op het gebied van Human Resource Management (HRM). Zo mag u van ons adviezen verwachten ten aanzien van HRM-beleid, waarbij rekening wordt gehouden met de visie, cultuur en de normen en waarden binnen uw onderneming.

De ervaring wijst uit dat juist deze toegevoegde waarde resulteert in een snelle en soepele integratie van flexibele arbeid binnen uw organisatie wat de mate van effectiviteit en efficiëntie enorm verhoogt. DitLoont is in ieder geval niet een leverancier van standaard payroll-diensten en daarmee onderscheiden we ons van onze collega’s.

U mag meer van ons verwachten!

Onze opdrachtgevers zijn actief in velerlei branches, waaronder de detailhandel, horeca en industrie. Maar inmiddels voeren wij onze activiteiten ook uit voor een groeiend aantal lokale overheden en non-profitorganisaties.

Contact

Dhr. R. Helbers

06 13972500

http://www.ditloont.nu

rene@ditloont.nu

Tramstraat 8
7241 CJ Lochem

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: