hacron-0012

Informatie

Hacron wil de Achterhoek een stukje mooier maken….
Mooier groen, mooier schoon én sociaal een stukje mooier…

Dit doen we doordat we als team de mouwen opstropen. Een team dat bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Samen realiseren we een perfecte dienstverlening bij onze opdrachtgevers.
Hacron, doar ku’j van op an!

Als onderdeel van het Vebego-concern koppelt Hacron haar lokale betrokkenheid met een brede kennis en kwaliteit op internationaal niveau op het gebied van groenprojecten en schoonmaak.

Vanuit Hacron Groen zijn wij met ruim 250 collega’s actief bij het verrichten van diverse groenprojecten; van tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren tot het onderhoud van gemeentelijk groen. Van boomverzorging tot het groot – en specialistisch onderhoud van ruim 250 voetbalvelden. Klik hier voor de bedrijfsfilm.

Vanuit Hacron Schoon verzorgen wij met ruim 100 collega’s de dagelijkse schoonmaak en specialistische schoonmaak bij onze opdrachtgevers in de regio; van sanitair, kantoren en verkeersruimten. Van glasbewassing tot vloeronderhoud en gevelreiniging.

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk organisaties die sociaal willen ondernemen; die de meerwaarde zien in het ondernemen met winst voor iedereen; voor mens en maatschappij. Organisaties die meerwaarde zien in het laten participeren van mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt

Contact

R. (Richo) te Kaat

0544 - 395200

http://www.hacrongroen.nl

kaatrt@hacrongroen.nl

Hacron Schoon B.V.: Papenweg 3, 7137 MV Lievelde, Hacron Groen B.V.: Wessel van Eijllaan 4, 7271 NT Borculo en Flipsweg 13a, 7165 BL Rietmolen

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: