Informatie

Mijn naam is Wim Hertgers, 54 jaar oud, getrouwd met Monique, vader en opa. vrijwel mijn hele leven al transportondernemer.

Tot 2011 ben ik  vennoot geweest in 2 verschillende transport bedrijven en op 29 oktober 2012 alleen begonnen in Vragender. In onze woonkamer ben ik begonnen als Expediteur. Na een half jaar al iemand aangenomen op de planning, omdat ik het toen al niet meer alleen aan kon. In verband met de start van de 2e medewerkers is de schuur naast ons huis toen verbouwd tot kantoor.

In 2014 hebben we onze 1e eigen auto aangeschaft omdat wij de service wilden blijven verlenen, die men van ons gewend was, en dat lukt niet altijd met ingehuurd materieel. Inmiddels hadden wij een opslag/overslag in Winterswijk, het kantoor in Vragender en materieel in Winterswijk. Door de groei nam de noodzaak van alles onder 1 dak toe.

In mei 2018 zijn wij een pand met groot buitenterrein gaan huren op de Kiefteweg 1A in Eibergen, dit pand hebben wij op 23 januari 2019 gekocht.

Wij zijn nu gegroeid naar 21 personeelsleden en 10 eigen vrachtauto’s. 65% van ons werk, bestaat uit Expeditie werkzaamheden en 35% doen wij met eigen auto’s. Dit betekent concreet dat wij per dag ongeveer met 30 auto’s onze werkzaamheden uitvoeren. Monique is sinds september 2018 binnen het bedrijf aan de slag in de functie van manager bedrijfsontwikkeling. Tot september was Monique werkzaam in de functie van zorgmanager, maar was vanaf de start van het bedrijf betrokken en dacht mee.  Door de groei was er behoefte aan een volledige focus op ons bedrijf, dit doen wij nu samen met veel enthousiasme.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit transport van industriële bouwmaterialen, zee en Luchtvracht. Wij hebben een stabiele vaste klantenkring en vinden service en kwaliteit leveren een groot goed. Samen met onze medewerkers bouwen wij verder aan ons bedrijf.

Wij rijden met eigen auto’s door geheel Europa en sinds 4 maart 2019 hebben wij van de Marechaussee de status Erkend Agent Luchtvracht gekregen. Dit is vrij zeldzaam in onze sector, zonder gevestigd te zijn op Schiphol. Hier zijn wij dan ook erg trots op. Onze medewerkers zijn hierop gescreend en geschoold. Wij zorgen zo voor veilig vervoer, van en naar de Airline. Onze opslag is daarom ook voorzien van alarm en camerabewaking.

 

Contact

Wim Hertgers

0545-760004

http://www.hertgers.nl

wim@hertgers.nl

Kiefteweg 1a, 7151 HT Eibergen

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: