Ondernemersideaal-0011

Informatie

Inspiratie Ontbijt Achterhoek verbindt ondernemers via een tweewekelijkse ontbijtbijeenkomst. De deelnemers zijn ondernemers en zelfstandig professionals actief of verbonden met de regio Berkelland die op een enthousiaste wijze hun krachten bundelen, kennis delen en elkaar inspireren.

We werken vanuit een belofte: de leden versterken actief elkaars succes door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk.

Het ontbijtprogramma vindt tweewekelijks op donderdagochtend plaats van 7.00 tot 8.30 uur in Haarlo bij HCR Prinsen. We zijn gericht op het realiseren van meer rendement voor alle deelnemers, hierbij drukken we rendement niet alleen uit in euro’s!

Het netwerk kan de komende tijd in andere delen van de Achterhoek verder worden uitgebouwd.

Naast initiatiefnemer van Inspiratie Ontbijt Achterhoek ben ik als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Collin Crowdfund. In de regio Achterhoek en Liemers ben ik actief als Crowdfund Coach. Ik begeleid MKB-ondernemers om hun groeiambities via crowdfinance gefinancierd te krijgen. Investeerders hebben via Collin de mogelijkheid om betrokken en comfortabel te investeren tegen een aantrekkelijk rendement.

 

Contact

Ronald Treijtel

06-51407002

http://www.inspiratieontbijtachterhoek.nl

info@inspiratieontbijtachterhoek.nl

Kremerskamp 60
7261 TH Ruurlo

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: