Ondernemersideaal-0011

Informatie

Inspiratie Netwerk Achterhoek verbindt ondernemers via een tweewekelijkse ontbijtbijeenkomst. De deelnemers zijn ondernemers en zelfstandig professionals actief of verbonden met de regio Berkelland die op een enthousiaste wijze hun krachten bundelen, kennis delen en elkaar inspireren.

We werken vanuit een belofte: de leden versterken actief elkaars succes door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk.

Het ontbijtprogramma vindt tweewekelijks op donderdagochtend plaats van 7.00 tot 8.30 uur in Haarlo bij HCR Prinsen. We zijn gericht op het realiseren van meer rendement voor alle deelnemers, hierbij drukken we rendement niet alleen uit in euro’s!

Het netwerk organiseert ook ontbijt- en dinerbijeenkomsten in Doetinchem.

Naast initiatiefnemer van Inspiratie Netwerk Achterhoek ben ik eigenaar van Flox Ondernemershuis in Doetinchem. Een actieve netwerk- en flexwerkorganisatie. Missie van Flox is ‘ondernemers samen succesvol laten zijn’. Flox heeft een actieve netwerkkalender en meer dan 40 flexwerkplekken in het centrum van de stad. We hebben de beschikking over spreekkamers, een workshopruimte en een grote ontmoetingsruimte voor groepen ondernemers.

 

Contact

Ronald Treijtel

06-51407002

http://www.inspiratieontbijtachterhoek.nl en www.floxondernemershuis.nl

info@inspiratieontbijtachterhoek.nl of ronald@floxondernemershuis.nl

Kremerskamp 60
7261 TH Ruurlo

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: