Informatie

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is één van de grotere Rabobanken in Nederland met ruim 123.000 particuliere en 14.000 zakelijke klanten. We bedienen onze relaties in een werkgebied dat

zich uitstrekt van Zutphen tot Winterswijk. Een typisch Achterhoeks gebied dat zich kenmerkt door de vele kleine kernen, dorpen en buurtschappen.

Wij willen er in alle opzichten voor u zijn. Dat begint met het aanbieden van een professionele dienstverlening, zodat u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. Daarnaast willen wij als coöperatieve bank een belangrijke bijdrage leveren aan het in stand houden van een prettige woon-, werk- en leefomgeving in de Achterhoek. Niet door vanaf de zijlijn mee te praten, maar door verantwoordelijkheid te nemen en actief maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Dankzij onze verwevenheid met de lokale gemeenschap en onze positie midden in de samenleving, hebben wij een goed beeld van wat er leeft en speelt in ons werkgebied. Hierdoor zijn wij als Rabobank goed in staat om partijen samen te brengen, slimme verbindingen te leggen en nieuwe initiatieven aan te jagen.

Contact

Robin Klokgieters

0544-474747

robin.klokgieters@rabobank.nl

Postbus 166
7200 AD Zutphen

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: