Informatie

De onderneming heeft als missie het ontwikkelen van een hoogwaardig duurzaam regionaal bedrijvenpark.
In het najaar van 2011 is een duidelijke visie gepresenteerd. Onderscheidend en stimulerend voor alle ondernemingen die innovatie en duurzaam hoog op de agenda hebben staan.
Er wordt [voornamelijk] ingezet op de volgende 3 clusters:
1. Maakindustrie
2. AgroFood
3. Duurzame Energie

De 3 clusters passen volledig in het bredere profiel waar Nederland zich wereldwijd in wil onderscheiden. Laarberg heeft de ambitie om vooral ook in te zetten op de Biobased Economy. Kort gezegd: we gaan van fossiele grondstoffen over op groene grondstoffen. De bestaande 1e fase [totaal straks circa 35 hectare] zal in 20 jaar worden uitgebreid met ruim 40 hectare. Tevens zal er een Innovatie en Energiepark aangelegd worden met vooral ruimte voor allerlei innovatieve initiatieven, proef‐ en demonstratievelden, laboratoria, etc.

We zoeken naar synergie tussen allerlei ondernemingen. Vooral het beleven zal een belangrijke factor zijn. Er is zoveel meer dan werken. Met de Grolse Linie 1627 wordt er een extra element aan toegevoegd. Er is ruimte voor toegevoegde functies zoals een restaurant, kindercrèche en een educatiecentrum.

Voor meer informatie neemt u contact op met Joost Okkema, via telefoonnummer 0544-760000.

Contact

Dhr. Joost Okkema

0544-760000

http://www.laarberg.nl

joost.okkema@laarberg.nl

Den Sliem 13
7141 JE Groenlo

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: