Informatie

Timmerije is een ISO / TS 16949 gecertificeerd Full Service producent van kunststof spuitgiet onderdelen en gespecialiseerd in producten met een technologisch complex karakter. Het machinepark is uitgerust met 50-tal spuitgietmachines variërend van 25T tot 1.200T sluitkracht en state of the art 2K spuitgiet, gas injectie, insert molding en in-mould decoratie technieken. Als “Custom Moulder” met ruim 100 medewerkers, een eigen engineeringafdeling en gereedschapmakerij, realiseren zij het onderscheidend vermogen voor de klant.

Kwaliteit leveren en meedenken met de klant zit in het DNA van het bedrijf. Op basis van een geïntegreerde professionele aanpak tussen product- en procesontwikkeling zet Timmerije haar ruime kennis en ervaring in voor klant slimme en duurzame oplossingen. Daarbij is het duurzaam gebruik van materialen en afvalreductie een belangrijke focus van Timmerije.

Timmerije’s engineering diensten omvatten: productontwikkeling, materiaal selectie, mold flow / FEA studies, prototyping, matrijs ontwerp, automatisering en Value Engineering. Daarnaast biedt Timmerije extra servicediensten als assemblage, lakken, bedrukken, ultrasoon lassen en levering tot in de eindverpakking. Timmerije’s logistieke middelen zorgen verder voor een flexibele toelevering en een hoge mate van leverbetrouwbaarheid.

Kortom, Timmerije draagt zorg voor de “Next Level in Plastics”.

Contact

P. Peeters

0545-283800

http://www.timmerije.nl

info@timmerije.nl

Schoolweg 29
7161PK Neede

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: