Informatie

Grenzen verleggen
Verbinden, bundelen, grijpen, positioneren, wikkelen: productieprocessen bevatten de meest uiteenlopende bewegingen. Die moeten nauwkeurig zijn en trefzeker worden uitgevoerd, soms tot op de honderdste millimeter. TRiOS ontwikkelt en bouwt machines die precieze en complexe productiehandelingen feilloos uitvoeren.

Onder één dak
TRiOS is expert in fijnmechanica. We hebben voor elke fase van een machine in wording een perfect op elkaar ingespeeld ingenieursteam en de juiste faciliteiten in huis. In onze werkplaats ontwikkelen we prototypen, testen we complete productielijnen en produceren we machines. We werken voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, van medische bedrijven tot de halfgeleiderindustrie.

Voor u, samen met u
Zijn snelle, precieze, slimme en efficiënte bewegingen in uw bedrijf ook cruciaal? Geef dan uw productieproces vleugels met één van onze grensverleggende technische oplossingen. Wij zijn pas tevreden als ú uw product nog mooier, hoogwaardiger en beter kunt maken. Onze beste ideeën ontstaan in creatieve samenwerking met u. Uiteraard zijn uw innovaties bij ons in veilige handen. Wij denken met u mee!

Contact

Dhr. H. Dijkstra

0545-280130

http://www.trios.nl

info@trios.nl

Nijverheidsweg 19
7161 AA Neede

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: