Informatie

Van Wijnen is in de ruim honderd jaar dat de onderneming bestaat, uitgegroeid tot één van Nederlands grootste ondernemingen op het gebied van projectontwikkeling en bouw. Die positie dankt de onderneming aan haar kennis en ervaring en aan haar sterke financiële conditie die zorgt voor continuïteit en solvabiliteit. Van Wijnen realiseert gebouwen, onderhoudt en beheert ze en ontwikkelt gebieden waar mensen prettig kunnen wonen, werken, studeren en recreëren. Hierbij hebben we ‘duurzaam bouwen’ volledig geïntegreerd in bouwproces. Van Wijnen is gecertificeerd conform ISO 14001 en de CO2-prestatieladder niveau 3.

Expertise
Het bundelen van haar expertises – ontwikkelen en bouwen – levert creatieve en realistische plannen op. Daarbij streeft de onderneming naar een hoge mate van flexibiliteit, zekerheid en transparantie. Prettig voor opdrachtgevers, prettig voor Van Wijnen. Het vormt een stevige basis voor wederzijds vertrouwen. De gedrevenheid en professionaliteit van haar medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Zij zijn oprecht betrokken bij elk project, bij elke opdrachtgever. Dat resulteert in een prima samenwerking.

Van Wijnen Oost
Van Wijnen Eibergen B.V. is onderdeel van Van Wijnen Oost, een van de regionale werkmaatschappijen van de Van Wijnen Groep N.V. Met circa 380 medewerkers heeft Van Wijnen Oost in 2011 een omzet behaald van 161 miljoen euro.

Contact

0545-250100

http://www.vanwijnen.nl

Kiefte 4
7151 HZ Eibergen

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: