vanatoto-0008-kopie-2

Informatie

Tekst

Het begon met de vervulling van een langgekoesterde wens, het schrijven van een thriller. Inmiddels ben ik aan mijn vierde boek bezig. Echter al ver voordat het eerste boek op de plank stond, was de richting al duidelijk. Het moest en zou schrijven worden. Ik ben als freelance redacteur aan het Achterhoek Nieuws verbonden en ondersteun daarnaast ondernemers met online en offline tekst en verhaal.Dat kan bijvoorbeeld een websitetekst zijn, een strategisch verhaal of een jubileumverhaal over de geschiedenis van het bedrijf. Ik ben dus in staat om zowel korte als lange teksten te schrijven.

Mijn 25 jaar brede managementervaring stelt mij in staat me te verplaatsen in de thematiek en doelstelling van de gewenste tekst.

VERHALEN IN BEELD

Uw eigen biografie of unieke verhaal over uw bedrijf, product of dienst bijzonder verwoord en verbeeld. Bedoeld voor de verkoop, voor relatiemarketing of wellicht voor het nageslacht. Uw eigen verhaal; digitaal, interactief of 3-dimensionaal!

Waarom uw verhaal?

Omdat uw verhaal het waard is om gelezen te worden!

Er zijn prachtige grote (familie)bedrijven in ons land met een fascinerende geschiedenis die loopt van founder tot huidige eigenaar. Maar idem dito zijn er vele bedrijven die zich minder door hun grootte onderscheiden, maar eerder door hun bijzondere product of dienst of door een bijzondere gebeurtenis die het huidige imago mede heeft bepaald.

Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn het absoluut waard om in het zonnetje gezet te worden. Wat dan rest zijn feitelijk twee vragen:

– Hoe krijgen we uw verhaal uit uw hoofd?
– Hoe gaan we het presenteren?

VanAtotO Biedt op dit vlak de oplossing en wil via co-auteurisatie een alternatieve vorm van imago-ondersteuning bieden aan bedrijven en instellingen.

VanAtotO: Als woorden u tekort schieten

Contact

Rob Weeber

06-31044456

http://www.vanatoto.com

Barmentloo 32
7161 KH Neede

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: