Informatie

Wolterink Beltrum verkoopt, onderhoudt en repareert landbouwmachines, tuin & parkmachines en reinigingsmachines. Daarnaast leveren wij technische onderdelen en gereedschap aan o.a. de agrarische sector, groene sector, industriële bedrijven, het mkb en particulieren. Kortom voor iedereen die technische producten nodig heeft.

Wij bieden service op maat. In overleg met u kunnen wij 24/7 service bieden. Wij spelen in op ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Een voorbeeld: het is het wettelijk verplicht om machines en apparaten periodiek te laten keuren door een erkende keurmeester. Dit geldt van heftruck, hijsmiddel tot handgereedschap. Vanaf 2012 zijn wij VCA/ COM gecertificeerd. En dat betekent dat wij vanaf dan ook dergelijke keuringen kunnen uitvoeren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en passie voor hun vak. Zij adviseren u daarom graag in de keuze van het juiste product.

Wolterink BV is een familiebedrijf met 20 medewerkers. De komende jaren zal eigenaar en vader Leo Wolterink het stokje overdragen aan dochter Leontina.

Onlangs hebben we een nieuw pand laten bouwen tussen Beltrum en Groenlo. In ons nieuwe pand vindt u:
– een grote, moderne werkplaats
– een magazijn met een grote voorraad aan technische onderdelen;
– Een showroom met landbouwmachines, zowel nieuw als gebruikt
– een winkel met o.a.hogedrukreinigers, schrob- en veegmachines, compressoren, heteluchtkannonnen etc. Maar ook tuinmachines zoals grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen etc. En een groot aantal aanverwante artikelen zoals erf en stalgereedschap, werkplaatsbenodigden, schoenen, ijzerwaren, reinigings- en smeermiddelen, electra, riolering etc.

Contact

Leontina Wolterink

0544 - 48 1737

http://www.wolterinkbeltrum.nl

Grolseweg 17
7156 LC Beltrum

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: