Schermafbeelding 2016-04-24 om 12.38.01

Vorige zomer werd door Erfgoed Gelderland het erfgoedfestival ‘Gemaakt in Gelderland. Dit festival trok in totaal 215.000 bezoekers. Er waren 178 deelnemers die samen 360 activiteiten organiseerden. Dat vraagt om een vervolg! Daarom organiseert Erfgoed Gelderland op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni de Maakdagen 2016. Samen met de maakindustrie en de erfgoedsector wordt het verhaal van de Gelderse ambachten en industrie verteld.

Het wordt op prijs gesteld als alle leden de Maakdagen 2016 onder de aandacht willen brengen van hun achterban. Dat kan bijvoorbeeld door een bericht te plaatsen op de website, in een nieuwsbrief of de sociale media.

In bijgaande informatiekrant lees je op welke manier bedrijven kunnen deelnemen. Aanmelden kan via het online formulier http://www.gemaaktingelderland.nl/deelnemers/meld-een-activiteit-aan/.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Climmy Hanssen, Communicatiemanager van Erfgoed Gelderland. Door te klikken op onderstaand link kom je op de informatiekrant terecht.

Maakdagen 2016 informatiekrant

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: