unnamed (1)

Dit mag je niet missen!

Ben je al aangemeld voor het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord op 10 mei? Het wordt een bijzondere dag die je vernieuwende inzichten, relevante netwerken en nieuwe energie belooft. Zorg dat je er bij bent en geef je nu op!

De keynotespreker is Jeremy Rifkin, Amerikaans econoom en visionair. Hij voorspelt dat we energie in de nabije toekomst met elkaar delen, zoals we dat nu doen met bijvoorbeeld muziek. Maar wat betekent dat voor ons?

Met die vraag ga je tijdens het congres aan de slag. Op een informele manier, waarbij jij kunt bijdragen aan de toekomst op de onderdelen die jij aantrekkelijk vindt.  Discussieer, deel je kennis, haal nieuwe kennis op en leg nieuwe contacten. Dare to share!

De dag wordt begeleid door dagvoorzitter Iwan Göbel, CEO van de Burton Car Company.  Hij neemt je mee in zijn inspirerende verhaal over innovatie en laat je concreet kennis maken met de visie van Jeremy Rifkin.

Rifkin is onder de indruk van het Gelders Energieakkoord. Deze horizontale, democratische samenwerking is volgens hem dé manier van samenwerken in de toekomst. Het GEA is daarin op dit moment uniek in de wereld. En daar mogen we best trots op zijn!

De bijna 500 deelnemers aan de GEA-programmatafels, bedrijven en organisaties die bezig zijn met energietransitie, maatschappelijke organisaties, overheid -en semi-overheid: je ontmoet ze allemaal op het jaarcongres.

Deze dag mag je niet missen!

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: