wsi-bart-wopereis-0003-kopie

Informatie

 

WSi techniek is een totaalaanbieder op de installatiemarkt, met vestigingen in Groenlo en Lichtenvoorde. WSi levert de techniek die mensen nodig hebben om te werken, te wonen of te recreëren.

Voor projecten in de utiliteit, industrie, woningbouw of zorg hebben wij een projectenafdeling. Voor het beheer, monitoring en onderhoud van uw installaties hebben wij een beheer & onderhoudsafdeling. WSi is voor u dè partner bij alle werkzaamheden in elektrotechniek, werktuigkundige installaties en procesautomatisering.

WSi onderscheidt zich door als multidisciplinaire speler de integrale oplossing te zoeken voor uw wens, hetzij door gebruik van onze eigen specialiteit en flexibiliteit, hetzij in een samenwerkingsverband met (regionale) partijen in een consortium. Altijd werkend met het principe van één aanspreekpersoon voor u als klant.

Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn een vaste waarde binnen ons bedrijf en bij al onze medewerkers, om er zeker van te zijn dat onze diensten aansluiten bij uw wensen.

U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

WSi denkt graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat uw installaties functioneren en vooral ook blijven functioneren, geheel volgens uw wens!

Contact

Dhr. Bart Wopereis

0544-375989

http://www.wsi-techniek.nl

info@wsi-techniek.nl

Batterij 3
7141 JL Groenlo

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: