Stooff Interior Projects

De een valt op de strakke interieurs die er worden gemaakt. De ander kijkt zijn ogen uit bij de techniek die tekeningen omzet in vormgeving.
Stooff Interior Projects houdt zondag open huis en dat betekent voor een breed publiek een kans om rond te kijken in een creatieve fabriek. Het bedrijf dat eerder Stoverink Interieurbouw heette, maakt interieurs voor bedrijven en instellingen. Van ontvangstbalies tot beursstands, tot paspoortcontrolehokjes voor luchthavens.

Diverse installaties in een grote bedrijfshal ‘verstaan’ elkaar als onderdelen van één apparaat om meerdere handelingen aan meubelonderdelen uit te voeren. Het bedrijf van Peter Stoverink en collega’s dingt door meerdere slimme processen regelmatig mee naar allerlei ‘smart’-prijzen. “Ooit zou het schande zijn gevonden als je evenveel mensen op kantoor aan het werk had als in de productie”, aldus Stoverink. Maar de tekenaars, planners en programmeurs zorgen ervoor dat beter, meer en sneller kan worden geproduceerd. En dat zorgt weer voor meer werk in de hal waar de meubelen als bouwpakketten worden gereedgemaakt om op locatie te worden opgebouwd.

Stooff Interior Projects, Soetersveldweg 8, Eibergen; open dag zondag 12-17 uur.

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: