IKB_Bedrijfsbezoek_BCI_141217-0007

Donderdag 14 december was de IKB ledenbijeenkomst bij BCI in Neede. Tijdens het formele gedeelte gaf plv. voorzitter Rinus Smet een korte toelichting op het afgelopen en het komende jaar. Heuglijk feit was de ondertekening op woensdag 13 december van het convenant voor de intensievere samenwerking tussen de Bedrijvenparkverenigingen en de IKB. Op dezelfde avond werd ook het nieuwe Ondernemersfonds Berkelland ondertekend. 2018 gaat vooral over duurzaamheid en samenwerking met het SIKA, het Platform BV Berkelland, Achterhoek Onderneemt Duurzaam en de provincie. Verder worden er lunchbijeenkomsten georganiseerd met diverse thema’s, waaronder de circulaire economie, de nieuwe privacy wetgeving, Euregio, cybercrime et cetera.
De eerste themabijeenkomst m.b.t. duurzaamheid is op 25 januari o.l.v. Arthur Borst op het industrieterrein Laarberg. In februari volgen er verkiezingsdebatten, georganiseerd door de IKB i.s.m. het Platform. De rest van het 2018 programma volgt per nieuwsbrief.

Na het officiele gedeelte was het de beurt aan eigenaar Han Leferink van BCI die een presentatie en rondleiding verzorgde. BCI is een landelijke speler op het gebied van standaard en maatmeubilair voor onderwijs en bedrijfsleven.

De foto’s van de bijeenkomst vind u hier

Schrijf een reactie:

You must be logged in to post a comment.

©2015 | Ontwerp en realisatie door Beelddadig
Volg ons: