Op 11 september 2006 is de Industriële Kring Berkelland opgericht naar aanleiding van de samenvoeging van de voormalige gemeenten Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede. De industriële Kring Berkelland telt op dit moment ongeveer 120 leden, die actief samenwerken voor een ondernemend Berkelland.

Waarom IKB?

De IKB heeft tot doel de belangen van de individuele leden te bundelen en te behartigen. In samenwerking met de aangesloten leden, de lokale en provinciale overheden en andere kennisinstellingen wil zij het ondernemersklimaat in Berkelland duurzaam bevorderen. Een belangrijke pijler van dit beleid is de kwalitatieve doorontwikkeling van de (bestaande) bedrijventerreinen. Door gezamenlijk te werken aan innovatie, verduurzaming en flexibiliteit met betrekking tot het vestigingsbeleid, ontstaat een ideaal bedrijfsklimaat en een meerwaarde voor de individuele bedrijven. Samen opgaan betekent samen werken aan een toekomstig welvarend Berkelland.

De IBK heeft bovenstaande doelstelling in haar statuten vastgelegd en committeert zich dus aan de uitvoering ervan. De IKB komt op voor het gezamenlijk belang!

Kortom:

    • we behartiging de belangen van onze leden;
    • we bevorderen de contacten en kennisuitwisseling tussen onze leden;
    • we optimaliseren en verduurzamen het ondernemers- en vestigingsklimaat in Berkelland;
    • we werken samen naar een krachtig economisch beleid in Berkelland;
    • we behartigen economische belangen met de industriële kringen in de Achterhoek
Ervaar de Industriële Kring Berkelland en kom eens geheel vrijblijvend naar een van onze bijeenkomsten! Bekijk alle geplande bijeenkomsten en meld u aan.
Wilt u contact met Industriële Kring Berkelland? Vul ons contactformulier in en er wordt zo spoedig als mogelijk contact met u opgenomen.